Hotell i Trelleborg

Efter en lång dag så är det alltid skönt att komma hem till en säng. Du kommer här få inblick i vad för alternativ det finns för övernattning i Trelleborg. Det alternativ som är populärast är hotell eller vandrarhem.

Hotell för vistelsen

Väljer du att checka in på hotell istället så finns det fler alternativ att välja mellan. Det gäller att man hittar ett hotell som passar än själv. Hotell är uppdelade i stjärnor där 1 stjärna visar att hotellet inte har bra standard medans 5 stjärnor visar att det är ett hotell med mycket bra standard. Hotell Dannegården är ett mycket omtyckt hotell med 4 stjärnor där Wi-Fi, bastu och bubbelpool ingår i priset. Hotellet har fått många positiva omdömen då hotellet håller sin standard. Hotellet har även en mycket populär restaurang som är mycket populär.

Vandrarhem för vistelsen

Söker du ett billigare alternativ där du eventuellt kan dela rum med en grupp okända människor. Fördelen är att du får en billig övernattning, så att du sparar pengar till morgondagens aktiviteter. Ett exempel på ett vandrarhem är Smygehuk vandrarhem & fyr. Det som erbjuds där är ett boende i den gamla fyrvaktarbostaden. Det finns totalt 9 rum som hyrs ut och det finns plats för totalt 28 personer. Ett enkelrum kostar 450 kronor jämfört med 695 kronor för ett dubbelrum (2 personer). Smygehuk vandrarhem & fyr erbjuder eget sovrum men du har samlingsrum där du kan kolla på TV.

Norrekvarn i Trelleborg har blivit utsedd runt omkring på internet och bokningssidor att vara det mest prisvärda stället för övernattning. Det ligger enbart 5 minuter från restauranger och butiker för underhållning på dagen. Priserna varierar beroende på vilken årstid, säsong och månad du bokar. Det blir alltid dyrare när det är högsäsong då efterfrågan av en sovplats är högre. Idala Gård är ett harmoniskt ställe som ligger vid en vingård. När du checkar in på hotellet så erbjuds du fri tillgång till uppvärmd utomhuspool. Om intresset finns för vinprovning så går det att anordna. Det ligger en bit utanför Trelleborg, men hotellet erbjuder uthyrning av cyklar så att du enkelt kan ta dig in till centrum. Fördelen med hotellet är att det är gå avstånd till Östersjökusten som erbjuder fina sandstränder för e solig dag vid havet. Inredningen är modern och Idala Gård har fått många bra recessioner på olika hemsidor från många nöjda gäster.