Shopping i Trelleborg

För att få de bästa förutsättningarna till att göra shoppingrundan så lyckad som möjligt så är det viktigt att man väljer ett ställe som erbjuder många butiker och ett generöst utbud av butiker. Sen är det alltid ett plus med bra öppet tider.

Trelleborg City

Mitt i centrum hittar du det stora shopping området där du kan hitta upp till 250 butiker. Då kommer du att hitta allting från de minsta lokala butikerna till de största mest populära affärerna. Inkludera matställen i det och du har centrum av Trelleborg. Du kommer att vara i ett centralt område där du även har nära till Stadsparken och kusten. Samtidigt som du är ute och shoppar så kan du ta del av fina byggnader och dekorationer i staden.

Galleria

Valengallerian är en galleria som är ansluten till centrum med bra öppning tider som gör shoppingen samlad och bekväm. De stänger klockan inte förens klockan 19:00 på vardagar och öppnar klockan 10:00. På helgerna stänger det klockan 16:00. Gallerian erbjuder ett stort utbud med över 30 butiker.

Butiker

H&M är en butik som erbjuder både herr- och damkläder i alla åldrar. Butiken erbjuder inte märkeskläder och har ett bra pris på sina kläder. H&M är en butik som finns utspritt över hela Sverige och det går även att handla online.

MQ – är också en butik som erbjuder både kläder för herrar och damer. När du handlar i butiken kommer du att hitta märken som Filippa K, Lexington, G-Star, Replay, Lee, Björn Borg, Lyle & Scott och Lacoste. MQ är en mycket populär butikskedja som har många butiker utspridda i Sverige. Deichmann Skor – är en skobutik som erbjuder snygga och billiga skor. Du kan hitta herrskor, damskor, barnskor och även sportskor. Det finns med andra ord allt du söker på ett och samma ställe. Butiken har ett stort utbud av skor vilket gör att det är lätt att hitta fler än ett par man vill ha. Det kommer in nyheter hela tiden så det går aldrig att vara i butiken för ofta.

KICKS – är en butik som säljer skönhetsprodukter. De har ett stort sortiment och erbjuder smink, parfym, hudvård och hårvård. Butiken är anpassad för både herr och dam. KICKS är den största kedjan i Norden för skönhetsprodukter. Det finns över 250 butiker utspridda i Sverige och har produkter i de allra klassiska varumärkena. På KICKS är alla skönhetsexperter samlade på ett och samma ställe vilket innebär att du alltid får professionell hjälp.